În viață, lucrurile nu se întâmplă chiar așa cum plănuiești. Acesta este și motivul pentru care vă povestesc abia azi, după un an și opt luni, de ce a devenit Corfu insula noastră de suflet. În vlogul care a întârziat aproape doi ani! 🙂

Prima vacanță pe care am avut-o alături de fetele mele în afara țării a fost în septembrie 2015, pe când Ingrid avea doar 3 luni.

Am plecat împreună în Corfu, insulă pe care o mai vizitasem cu 2 ani în urmă alături de niște prieteni. A rămas în sufletul meu și am decis că e momentul să o vizitez din nou, de data aceasta alături de familia mea.

DaddyCool insula Corfu

Bine am făcut pentru că am avut parte de niște experiențe extraordinare. La vremea respectivă, nu știam să montez, așa că am apelat la un ajutorul unei prietene.

„După aproape doi ani, VLOGUL din Corfu e gata de vizionare!”

Ei bine, după mai bine de un an și jumătate, montajul e APROAPE gata și a sosit momentul să vă arăt cam cum s-a văzut prima noastră vacanță în 3. :)) Se putea și mai bine, dar cred că am așteptat destul să împărtășesc experiența cu voi. Haha!

Corfu rămâne în sufletul meu, al nostru, pentru că a fost prima noastră vacanță în 3 pe care am petrecut-o în afara țării. A fost o vacanță care a pornit destul de ciudat. Ingrid a făcut febră chiar în prima noapte petrecută pe insulă, iar pentru noi era prima dată când ne confruntam cu așa ceva. În prima zi de vacanță, într-o țară străină. Închipuiți-vă ce chestii am simțit atunci. Despre cum am gestionat situația, am povestit AICI!

DaddyCool insula Corfu

Dincolo de acest mic episod mai puțin plăcut, insula a trezit în mine niște sentimente incredibile. Pentru că m-am simțit liber, pentru că am vizitat locuri foarte tari, pentru că m-am plimbat cu Ana cu bicicletele prin ploaie. Pentru că mi s-a stricat bicicleta în mijlocul naturii și a trebuit să aștept „mecanicul” ud leoarcă. 🙂

DaddyCool insula Corfu

DaddyCool insula Corfu

Dacă, de obicei, scriu mai multe despre experiențele noastre, de data aceasta am preferat să las imaginile video să vorbească de la sine. 🙂 Enjoy!

„Insula Corfu a devenit locul nostru de suflet…”

P.S: Voi reveni cu un post mai amplu, în care să vă arăt și pozele minunate pe care le-am făcut acolo!

DaddyCool insula Corfu

Vacanța pe care am petrecut-o pe insulă a avut loc prin intermediul celor de la Christian Tour, iar unitatea de cazare din Corfu a fost Memento Kassiopi Resort. Noi am stat într-un apartament foarte drăguț și chiar vă recomandăm această variantă.

Cu drag, DaddyCool!

Mă găsiți și pe:

Facebook: DaddyCool.ro

Instagram: @daddycool.ro

YouTube: DaddyCoolro