Cât de des e bine să faci sport? Dacă mă întrebi pe mine, cât de des poți. Cred că niciodată nu e prea mult sau prea puțin. Important este ca întotdeauna să fim preocupați de sănătatea noastră. O parte din buna funcționare a organismului se datorează sportului. Iar atunci când e făcut în doi, plăcerea e și mai mare! 🙂

De când formăm un cuplu, eu și Ana am încercat să facem sport cât de des și cât de mult am putut împreună. Eu o voi spune pe cea sinceră: nu prea îmi place să merg la sală ori să fac exerciții fizice într-un context anume dacă sunt singur. Ori cu antrenor, ori cu partener, fie că e vorba despre un prieten, fie că e vorba despre Ana.

daddycool sport familie kempo

Individual, facem sport de fiecare dată când avem ocazia. Trebuie să recunosc faptul că eu am cam tras chiulul în ultima perioadă, însă Ana se ține tare pe poziții și are foarte multă grijă de corpul ei, iar pentru acest lucru o admir sincer.

Înainte să vină Ingrid pe lume, mergeam împreună la sală. Între timp, Ana a rămas însărcinată, iar după a 8-a lună ea a trebuit să o lase mai moale cu antrenamentele, așa că ne-am separat drumurile. Acum că Ingrid e în viața noastră și are o vârstă încă fragedă + treabă multă la atelier, Ana nu a apucat să revină la sală, dar își face cu rigurozitate exercițiile acasă de cel puțin 3 ori pe săptămână și are parte de rezultate uimitoare.

daddycool sport familie kempo

Ca să îți faci o idee, înainte de naștere Ana luase vreo 30 de kilograme în plus, iar la 10 luni după naștere are mai puține kilograme decât avea înainte să rămână însărcinată. Asta da ambiție, huh?

Recent am început să căutăm metode alternative de antrenamente pe care le putem face împreună și am ajuns la Federația Română de Kempo, unde am avut parte de un antrenament intens sub atenta supraveghere a maestrului Amatto Zaharia.

daddycool sport familie kempo

Trebuie să îți spun că este un sport de contact extrem de solicitant, interactiv și ușor de practicat atât individual, cât și în pereche ori chiar în familie, dacă există și un copil.

Mai multe despre kempo și cum ni s-a părut experiența am vorbit în cadrul emisiunii „Secrete de stil” de la PRIMA TV:

Tu cât de des faci sport alături de familie, prieteni, rude sau iubit/ă? Dacă nu faci încă nici un fel de antrenamente fizice, îți recomandăm KEMPO. E o alternativă a mersului la sală, mai ales dacă ești o persoană activă, pusă pe mișcare și nu îți place să stai în sală și să tragi de fiare.

Cu drag, DaddyCool!

Mulțumim, Clara Ilie PR Agency