(P) Sunt client Vodafone de mai bine de 15 ani și ceea ce mi-a plăcut dintotdeauna la această rețea a fost faptul că inovația a fost mereu printre planurile principale, indiferent de strategia abordată. Chiar și demonstrația tehnologiei 5G a marcat o premieră mondială prin concertul la care a participat o hologramă care a cântat live. Mi s-a părut WOW. Ei bine, a sosit momentul unei alte lansări care are factorul WOW, și anume lansarea Vodafone TV!

Vodafone TV este un serviciu inovator, care aduce utilizatorilor din România o experiență complet nouă de televiziune și divertisment, în linie cu tendințele actuale și cu noile obiceiuri de consum. De asemenea, Vodafone România a lansat și noi oferte de servicii convergente fix-mobil, sub umbrela Vodafone ONE.

Serviciul Vodafone TV are la bază o platformă ce include un mediabox 4K, unic pe piața din România, care îmbină interactivitatea, aplicațiile de streaming și cablul digital. Cu Vodafone TV, utilizatorii se pot bucura de cea mai bogată ofertă de conținut, ce include cea mai extinsă grilă TV, cu peste 190 de canale în format 4K, HD și SD, precum și de cea mai vastă colecție video on demand, cu mii de ore de conținut de calitate și tot conținutul HBO GO într-o secțiune dedicată, care oferă acces la producţii HBO – seriale originale, filme, documentare, producţii locale, dar şi seriale, filme şi programe pentru copii ale altor furnizori de conţinut premium. De asemenea, interfața permite acces direct la cele mai populare servicii de streaming din România, pentru toată familia – Netflix, Amazon Prime, YouTube și YouTube Kids, Hopster.

Utilizatorii Vodafone TV vor beneficia de cea mai extinsă grilă de programe din România și cea mai vastă colecție de video on demand!

 

Vodafone a intuit noile obiceiuri de consum aleutilizatorilor, și anume un mix între televiziunea lineară și videoclipurile on demand. Așa că noile servicii reprezintă o soluție care îmbină perfect cele două lumi, cu ceea ce are mai bun fiecare dintre ele. Utilizatorii pot continua să urmărească, desigur, evenimente live, precum sport sau știri, chiar când acestea se întâmplă, dar pot, totodată, să caute și să vizioneze conținutul de televiziune lineară câteva zile mai târziu după difuzare, într-un mod similar serviciilor On Demand. Mai mult, în timp, asemenea serviciilor On Demand, utilizatorii pot primi recomandări cu ce se difuzează chiar în acest moment la televiziunea lineară, pe baza preferințelor lor.

David Svihovec pentru Unsplash

Vodafone TV înseamnă și switch rapid între dispozitive, stop, replay, rewind, see later. Toate însoțite de o interfață modernă și intuitivă!

 

Noua interfață permite clienților să urmărească emisiunile TV preferate și cea mai mare varietate de conținut în regim On Demand, pe orice ercan – televizor, smartphone sau tabletă. Serviciul Vodafone TV oferă o conectivitate perfectă între ecrane, ce asigură utilizatorilor flexibilitate și o adevărată experiență multi-ecran. Astfel, utilizatorii au posibilitatea, de exemplu, să înceapă vizionarea pe telefonul mobil sau tabletă și să continue pe ecranul televizorului, fără întreruperi. Conținutul redat pe un ecran este redat pe toate celelalte, instant.

Vodafone via Inside Telecom (sursă imagine www.insidetelecom.com)

Cu Vodafone TV, utilizatorii se pot bucura de flexibilitate și interactivitate, cu ajutorul funcțiilor avansate disponibile. Prin intermediul funcției Catch-up/Replay, utilizatorii au posibilitatea să aleagă când și unde urmăresc programele preferate, care sunt disponibile timp de 7 zile după difuzare, atât pe televizor, cât și pe smartphone și tabletă. De asemenea, pot controla conținutul vizionat, inclusiv emisiunile TV live, cu ajutorul funcțiilor Pause/Restart, și pot înregistra programele preferate pentru a le putea urmări ulterior de pe orice ecran. Funcția de Căutare permite găsirea rapidă și cu ușurință a conținutului, indiferent dacă este vorba despre conținut TV linear sau On Demand, programe înregistrate sau în curs de difuzare.

 

Vodafone TV vine cu o secțiune specială, dedicată copiilor!

 

În plus, serviciul Vodafone TV include o secțiune dedicată copiilor, „Kids’ App”, care oferă funcții de control parental, precum și o ofertă extinsă de conținut pentru copii, organizat pe canale sau personaje.

 

Aplicația mobilă Vodafone TV este disponibilă pentru dispozitive cu sistem de operare iOS și Android.

 

Lansarea noului serviciu Vodafone TV marchează, totodată, un pas important în parteneriatul cu Netflix, demarat în 2015. Având în vedere apetitul în creștere al consumatorilor pentru divertisment de tip On Demand, precum și succesul campaniilor derulate în ultimii ani, mediaboxul Vodafone TV integrează acum serviciul Netflix, oferind clienților posibilitatea de a se bucura de producții și filme apreciate și premiate.

 

Serviciul Vodafone TV este disponibil deja într-o ofertă specială, pentru clienții persoane fizice care optează pentru un pachet de servicii fixe, cu Vodafone TV, Internet fix și Super Wi-Fi de 500 Mbps, HBO & HBO GO inclus timp de 24 de luni, la 17 euro / lună.

De asemenea, utilizatorii persoane fizice pot beneficia de noul serviciu Vodafone TV și de mai multe avantaje cu noile oferte convergente lansate astăzi.

Vodafone ONE – familia mereu conectată.

Vodafone România lansează astăzi noi oferte de servicii convergente fix-mobil pentru clienții persoane fizice denumite Vodafone ONE, continuând, astfel, promisiunea de a le oferi utilizatorilor servicii complete de comunicare și cele mai bune opțiuni de a rămâne mereu conectați.

Astfel, clienții care optează atât pentru servicii mobile, cât și fixe de la Vodafone beneficiază de oferte și mai avantajoase, cu o reducere de 120 euro la contractele pe 2 ani.

De exemplu, abonații Vodafone de servicii mobile care optează și pentru un pachet de servicii fixe cu Vodafone TV, Internet fix de 500 Mbps și Super-WiFi beneficiază de o reducere de 120 euro la contractul pe 2 ani, constând în 48 euro reducere la pachetul de servicii fixe, plus 72 euro echivalentul HBO & HBO GO inclus in pachet.

 

Clienții Vodafone de servicii fixe beneficiază de o reducere de 120 de euro la contractul pe 2 ani optând și pentru un abonament de servicii mobile începând cu Vodafone Red 12: 48 euro reducere la abonamentul mobil, plus 72 de euro reducere la achiziționarea unui smartphone.

 

Detalii complete despre noul serviciu Vodafone TV sunt disponibile la https://vodafonetv.vodafone.ro/, iar despre noile oferte convergente la https://one.vodafone.ro/.

Totul sună foarte bine și sunt convins că aceste servicii vor revoluționa România. Chiar acum mă pun să verific dacă serviciul de internet fix și super WiFi ajunge și la Ileana, pe ulița noastră. 🙂

Sper că s-au bucurat veștile venite de la Vodafone, iar dacă sunteți pasionați de tehnologie și vă place să fiți mereu conectați, oriunde, oricând, pe orice dispozitiv, noile servicii sunt clar pentru voi.

Cu drag, DaddyCool!