Să fiu invitat pe canapeaua de „La Măruță” era un vis personal. Și nu degeaba se spune că visurile devin realitate, atunci când muncești pentru ele. E real, nu doar un bullshit motivațional…

Faptul că am fost în platou alături de minunata mea Ana Novic vorbind despre acțiuni caritabile, despre familie, despre adopție și despre puterea exemplului, e o mare realizare pentru mine.

DaddyCool La Măruță acțiuni caritabile

Să fac acțiuni caritabile e ceva normal. E parte din mine!

 

Vă invit cu drag să ne descoperiți poate mai bine decât ați făcut-o până acum. Și să intrați în hora plină de acțiuni caritabile fiindcă o să vă placă foarte tare.

Mulțumesc tuturor celor care cred în ideile mele și mă ajută așa cum pot. Voi sunteți parte importantă din motorul care continuă să funcționeze, la fel de puternic și încrezător.

http://www.facebook.com/daddycool.ro/videos/2167018903531480/

 

Mulțumesc, Caroli, Profi Romania, Philips Avent, Vaillant Romania, Eduard Alexandru Andrei, Ciprian Strugariu, Karina Cionila, Silviu G. Smecal, Anamaria Bajan, Adelina Floarea, Fabrica de PR și tuturor persoanelor publice implicate până în acest moment în proiectul „Amintiri din copilărie”, SINGURUL VLOG 100% CARITABIL DIN ROMÂNIA. Mă înclin și vă promit să nu mă opresc din ceea ce fac, oricât de greu este uneori!

Cu drag, DaddyCool! 🙂